Rikki is jarig – Guido van Genechten

Het is een heel bijzondere dag: Rikki is jarig! Hij staat lekker vroeg op en bereidt samen met mama zijn verjaardagsfeestje voor. Als Rikki’s vriendjes eindelijk komen, is Anni er niet bij…Komt ze nog? En houdt deze verjaardag nog meer verrassingen in petto voor Rikki?

Rikki is jarig Boek omslag Rikki is jarig
Guido van Genechten
Clavis

Het verhaal:

Het is een heel bijzondere dag: Rikki is jarig! Hij staat lekker vroeg op en bereidt samen met mama zijn verjaardagsfeestje voor. Als Rikki’s vriendjes eindelijk komen, is Anni er niet bij…Komt ze nog? En houdt deze verjaardag nog meer verrassingen in petto voor Rikki?

Juf Sanne zegt:

Zeer vrolijk en kleurrijk boek waarin alle elementen van jarig zijn voorbij komen. Het aftellen, versieren, voorbereiden, het wachten, de visite en het krijgen van cadeautjes. Het boek voldoet aan alle verwachtingspatronen en omarmt de clichés van jarig zijn. Rikki is een konijn om van te houden en ook in dit verhaal wordt dat maar weer eens bevestigd. Ik word heel blij van dit boek.