Precies goed voor twee – Tracey Corderoy & Rosalind Beardshaw

Hond denkt dat alles wat hij nodig heeft in zijn grote blauwe koffer zit. Al je speciale spulletjes op één plek, wat wil je nog meer? Maar op een mooie dag leert Hond Muis kennen, en alles wordt anders. Een hartverwarmende fabel over vriendschap, fijn verteld en bijzonder getekend.

Precies goed voor twee Boek omslag Precies goed voor twee
Tracey Corderoy & Rosalind Beardshaw
Clavis

De inhoud:

Hond denkt dat alles wat hij nodig heeft in zijn grote blauwe koffer zit. Al je speciale spulletjes op één plek, wat wil je nog meer? Maar op een mooie dag leert Hond Muis kennen, en alles wordt anders. Een hartverwarmende fabel over vriendschap, fijn verteld en bijzonder getekend.

Juf Sanne zegt:

Wat een mooi boek! De illustraties zijn heel lief en daarnaast is er gebruik gemaakt van een andere techniek waardoor het boek een andere ‘feel’ krijgt. De voorkant werkt dan ook uitnodigend bij kinderen, deze glinstert en glanst. Ook werkt de afwisseling van grote platen en kleine tekeningen zeer goed. Het verhaal is klassiek, maar toch weer bijzonder. Het boek past perfect bij thema vriendschap. Beauty!