Kwakbollen en kuitenbijters – Rien Broere & Hiky Helmantel

Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. Al jaren maken ze elkaar het leven zuur. En eigenlijk weet niemand waarom … Akes dochter Ose vindt dat hele piratengedoe maar flauwekul. Maar als ze de aangespoelde jongen Knorre leert kennen, belandt ze toch in een hele reeks piratenavonturen. Een groot boek boordevol kleurenillustraties met 30 grappige piratenverhalen. Heerlijk om voor te lezen!

Kwakbollen en kuitenbijters Boek omslag Kwakbollen en kuitenbijters
Rien Broere & Hiky Helmantel
Clavis

Het verhaal:

Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. Al jaren maken ze elkaar het leven zuur. En eigenlijk weet niemand waarom … Akes dochter Ose vindt dat hele piratengedoe maar flauwekul. Maar als ze de aangespoelde jongen Knorre leert kennen, belandt ze toch in een hele reeks piratenavonturen. Een groot boek boordevol kleurenillustraties met 30 grappige piratenverhalen. Heerlijk om voor te lezen!

Juf Sanne zegt:

Korte verhalen van ongeveer 2,5 pagina, ideaal om steeds even uit voor te lezen. Een lekker stoer boek met een klein hartje;-). Mooie en soms zeer grappige illustraties van Hiky Helmantel