Hoera, ik ga logeren! – Marianne Busser en Ron Schröder

Daan en Steffie gaan bij tante Nel logeren. Voor Steffie is het nieuw, maar ze komt er al snel achter dat logeren vreselijk leuk is. Ze maken samen van alles mee. Als de buurvrouw van tante Nel haar peperdure gouden ring is verloren, helpt de hele buurt met zoeken. Totdat Daan en Steffie de ring ineens op een wel heel vreemde plek vinden. Zo vreemd dat ze zelfs als echte helden in de krant komen te staan.

Hoera, ik ga logeren! Boek omslag Hoera, ik ga logeren!
Marianne Busser en Ron Schröder
The House of Books

Het verhaal:

Daan en Steffie gaan bij tante Nel logeren. Voor Steffie is het nieuw, maar ze komt er al snel achter dat logeren vreselijk leuk is. Ze maken samen van alles mee. Als de buurvrouw van tante Nel haar peperdure gouden ring is verloren, helpt de hele buurt met zoeken. Totdat Daan en Steffie de ring ineens op een wel heel vreemde plek vinden. Zo vreemd dat ze zelfs als echte helden in de krant komen te staan.

Juf Sanne zegt:

Super lief boek met verhaal op rijm. Het leuke van het verhaal is dat logeren herkenbaar is, maar Daan en Steffie wel iets heel bijzonders meemaken tijdens hun logeerpartij. Dat maakt het verhaal écht spannend.