Het voorleesboek voor de allerliefste papa! – Marianne Busser & Ron Schröder

Een vrolijk voorleesboek voor alle papa’s die graag voorlezen, of dat nodig eens moeten gaan doen. Het boek bevat een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Kobus en Kwak, Daan en Doortje, het mannenkoor, de blote koning, haas en egel, het olifantje Oliebol en nog veel meer. Maar natuurlijk komt er in dit boek ook een knotsgekke, maar toch ook heel lieve papa om de hoek kijken. Het eerste deel in de serie voorleesboeken Voor de allerliefste…

Voorleesboek voor de allerliefste papa!, het
Marianne Busser & Ron Schröder
van Holkema & Warendorf

Het verhaal:

Een vrolijk voorleesboek voor alle papa’s die graag voorlezen, of dat nodig eens moeten gaan doen. Het boek bevat een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Kobus en Kwak, Daan en Doortje, het mannenkoor, de blote koning, haas en egel, het olifantje Oliebol en nog veel meer. Maar natuurlijk komt er in dit boek ook een knotsgekke, maar toch ook heel lieve papa om de hoek kijken. Het eerste deel in de serie voorleesboeken Voor de allerliefste...

Juf Sanne zegt:

Prachtige versjes en verhaaltjes over papa’s, perfect te gebruiken in de aanloop naar Vaderdag. Het verhaal van De drie jongetjes vieren Vaderdag is werkelijk om te brullen van het lachen. Het boek bevat weer mooie en grappige illustraties van Dagmar Stam. Op elke pagina is een illustratie aanwezig. Er valt dus altijd wel iets te zien. Sommige versjes zijn ook zeker goed te gebruiken om in te studeren voor Vaderdag. En wil je het boek cadeau doen, achterin zit een knutselkroon die speciaal voor papa’s gemaakt kan worden. En als dit boek uit is, dan begint papa gewoon weer opnieuw. De 19 verhalen en versjes zijn namelijk zo leuk, dat iedereen ze nog een keer zou willen horen.