Het voorleesboek voor de allerliefste mama – Marianne Busser & Ron Schröder

Een hartverwarmend boek voor alle mama’s die hun kinderen graag voorlezen. In deze bundel komen allerlei grappige en gezellige versjes en verhaaltjes aan bod. Over Jetje Kadetje, de blote koning, de ettertjes en nog veel meer. En over Floor en Koen, die hun moeder met lippenstift versieren als ze buiten ligt te zonnen. Maar of mama dat nou écht zo grappig vindt … Een heerlijk boek om op elk moment uit voor te lezen!

Voorleesboek voor de allerliefste mama, het Boek omslag Voorleesboek voor de allerliefste mama, het
Marianne Busser & Ron Schröder
van Holkema & Warendorf

Het verhaal:

Een hartverwarmend boek voor alle mama’s die hun kinderen graag voorlezen. In deze bundel komen allerlei grappige en gezellige versjes en verhaaltjes aan bod. Over Jetje Kadetje, de blote koning, de ettertjes en nog veel meer. En over Floor en Koen, die hun moeder met lippenstift versieren als ze buiten ligt te zonnen. Maar of mama dat nou écht zo grappig vindt … Een heerlijk boek om op elk moment uit voor te lezen!

Juf Sanne zegt:

Ron en Marianne schrijven in het voorwoord van dit boek:

“Wat zal het leuk zijn als heel veel mama’s dit boek cadeau zouden krijgen. Voor hun verjaardag of voor Moederdag. Voor Sinterklaas of gewoon, zomaar!”

Moederdag! Dat is ook precies wat in mijn hoofd opkwam. Dan is dit boek ook perfect te gebruiken in de klas. En dat is ook zo, want in bijna alle 19 verhalen en versjes speelt mama een hoofdrol. Het boek heeft een heerlijk vrolijke en soms ondeugende noot. Probeer maar eens om niet te lachen bij het versje van de twee stoute jongetjes of het verhaal van ‘De teldag van Kobus’. In het boek staan ook bruikbare versjes om in te studeren voor Moederdag en alle verhalen en versjes worden natuurlijk weer gecomplimenteerd met de heerlijke tekeningen van Dagmar Stam. Tip voor de leerkrachten maar ook voor de papa’s en kinderen die op zoek zijn naar een leuk Moederdag cadeau!