Het raadsel van Londen – Geronimo Stilton

Als Geronimo op een geheime missie naar Londen wordt gestuurd door agent Nul Nul K gaat Klem met hem mee. Toevallig moet Klem namelijk ook in de Engelse hoofdstad zijn in verband met zijn deelname aan een grote wedstrijd voor illusionisten! Zoals gewoonlijk gaat er bij Klem tijdens de wedstrijd iets mis. Drie keer raden wie dat zal moeten oplossen … Wil je weten hoe Geronimo zich uit deze hachelijke situatie redt? Lees dan Het raadsel van Londen!

Raadsel van Londen, het Boek omslag Raadsel van Londen, het
Geronimo Stilton
De wakkere muis

Het verhaal:

Als Geronimo op een geheime missie naar Londen wordt gestuurd door agent Nul Nul K gaat Klem met hem mee. Toevallig moet Klem namelijk ook in de Engelse hoofdstad zijn in verband met zijn deelname aan een grote wedstrijd voor illusionisten! Zoals gewoonlijk gaat er bij Klem tijdens de wedstrijd iets mis. Drie keer raden wie dat zal moeten oplossen … Wil je weten hoe Geronimo zich uit deze hachelijke situatie redt? Lees dan Het raadsel van Londen!

Juf Sanne zegt:

Kinderen die moeite hebben met lezen of niet bijzonder van lezen houden. De boeken van Geronimo Stilton bieden wellicht uitkomst. Elke pagina bevat diverse illustraties, woorden worden opgelicht en spetteren van de pagina. Het mooie is dat er ook een uitgave is waarbij de pagina een andere indeling heeft dan het origineel en ook zijn sommige woorden vervangen voor makkelijkere te lezen woorden. Er staat ook op het boek aangegeven: dit is een makkelijk lezen boek. Prettig dat het positief geformuleerd wordt, i.p.v. dit is een boek voor moeilijke of lastige lezers. In een andere editie zitten zelfs meer pagina’s waarbij de kinderen Engelse woorden kunnen leren. Dus ook aan kinderen die wel houden van een uitdaging is gedacht. Helemaal leuk is dit vakantiepakket met een avontuurlijke strip en vakantieboek met spellen en puzzels.