Het prinsessenboek: Feest in het paleis – Marianne Busser en Ron Schröder

Een heerlijk voorleesboek over prinsessenavonturen. Het is feest in het paleis en Roos en haar vriendin Karlijn mogen helpen met versieren en bakken. Ze maken cupcakes en vullen schalen met koekjes en snoep. Helaas gaat er ook wel wat mis, maar gelukkig weet Roos overal een oplossing voor!

Prinsessenboek: Feest in het paleis, het Boek omslag Prinsessenboek: Feest in het paleis, het
Marianne Busser en Ron Schröder
The House of Books

De inhoud:

Een heerlijk voorleesboek over prinsessenavonturen. Het is feest in het paleis en Roos en haar vriendin Karlijn mogen helpen met versieren en bakken. Ze maken cupcakes en vullen schalen met koekjes en snoep. Helaas gaat er ook wel wat mis, maar gelukkig weet Roos overal een oplossing voor!

Juf Sanne zegt:

Marianne Busser & Ron Schröder zijn al jaren een zeer gewaardeerd schrijverduo. Ze maken boeken voor alle kinderen en krijgen hele volksstammen aan het lezen. Speciale boeken voor de oppas, oma’s en opa’s, juffen, meisjes, jongens, beginnende lezers. Ze hebben een ongelooflijk aantal boeken en liedjes op hun naam staan, zeer indrukwekkend. Bijzonder populair bij leerkrachten, en niet voor niets. Veel titels zijn goed te gebruiken op school. Zo ook dit boek: Het prinsessenboek, Feest in het paleis. Het verhaal op rijm gaat over Roosje en Karlijn die zich voorbereiden op een feest. De koning en koningin vieren een jubileum, ze zijn tien jaar getrouwd. Dat kom je ook niet vaak tegen in boeken, dat er zo’n jubileum wordt gevierd. Je kunt de tien makkelijk aanpassen naar een ander jubileum, als je dat beter schikt. Gezellig, sfeervol verhaal met zeer bijzondere illustraties van Hanneke de Jager. Hanneke maakt altijd bijzondere kunstwerkjes van haar illustraties. Met stof, papier, touw en andere materialen maakt ze haar tekeningen af. Er is zo veel te zien op de pagina, elke keer ontdekken kinderen weer nieuwe verrassingen.