Het leven van een Loser: een hondenleven luisterboek – Jeff Kinney

Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust ‘binnenmens’ beleeft hij zijn ideale vakantie: lekker gamen met de gordijnen dicht. Maar dan… Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Leven van een Loser: een hondenleven luisterboek, het Boek omslag Leven van een Loser: een hondenleven luisterboek, het
Jeff Kinney
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust ‘binnenmens’ beleeft hij zijn ideale vakantie: lekker gamen met de gordijnen dicht. Maar dan… Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust ‘binnenmens’ beleeft hij zijn ideale vakantie: lekker gamen met de gordijnen dicht. Maar dan bedenkt zijn moeder de ‘perfecte’ vakantie: ze organiseert ZOMERACTIVITEITEN! Bram moet naar het zwembad en er is een verplichte LEESCLUB VOOR JONGENS. Bram bedenkt een list: hij gaat geld verdienen als tuinier. Maar ontloopt hij daarmee zijn moeders plannen? Of is hij deze vakantie veroordeeld tot zijn familie?

Juf Sanne zegt:

Het leven van een Loser – Een hondenleven is het vierde luisterboek over de geboren loser Bram Botermans. Acteur, schrijver en cabaretier Job Schuring leest wederom voor. Dat doet hij bijzonder goed en waanzinnig grappig. Mede dankzij de hilarische geluidsfragmenten bezorgt dit luisterboek je regelmatig lachstuipen. De reistijd zal aanzienlijk korter zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Luisterduur: 1,5 uur.