Het Kerstverhaal – Marianne Busser en Ron Schröder

Heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, woonden eens twee mensen die veel van elkaar hielden. Ze heetten Jozef en Maria. Ze waren erg gelukkig met elkaar. Jozef en Maria werden nog gelukkiger toen ze merkten dat ze een kindje zouden krijgen. Het zou een heel bijzonder kind zijn, een kind dat vrede zou brengen voor alle mensen …
Het klassieke kerstverhaal door Marianne Busser en Ron Schröder op een heldere manier naverteld, zodat het voor kinderen heel begrijpelijk is. Nu opnieuw uitgebracht met de bijzondere illustraties van Hanneke de Jager. Het ideale voorleesboek voor de kerst!

Kerstverhaal, het Boek omslag Kerstverhaal, het
Marianne Busser en Ron Schröder
van Holkema & Warendorf

Het verhaal:

Heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, woonden eens twee mensen die veel van elkaar hielden. Ze heetten Jozef en Maria. Ze waren erg gelukkig met elkaar. Jozef en Maria werden nog gelukkiger toen ze merkten dat ze een kindje zouden krijgen. Het zou een heel bijzonder kind zijn, een kind dat vrede zou brengen voor alle mensen …
Het klassieke kerstverhaal door Marianne Busser en Ron Schröder op een heldere manier naverteld, zodat het voor kinderen heel begrijpelijk is. Nu opnieuw uitgebracht met de bijzondere illustraties van Hanneke de Jager. Het ideale voorleesboek voor de kerst!

Juf Sanne zegt:

Al jaren gebruik ik dit boek om het kerstverhaal op een begrijpelijke manier uit te leggen aan de kinderen. Ik ben dol op dit boek en ben blij verrast dat er een nieuwe uitgave is. De tekeningen van Hanneke de Jager zijn kunstwerken, stuk voor stuk. Zij maakt gebruikt op bijzondere wijze gebruik van papier, stof en echte materialen waardoor het verhaal tot leven komt. Er valt op elke plaat zoveel te zien. Het leuke is dat de kerststal inclusief figuren gratis te downloaden zijn op de site van Hanneke de Jager. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos om na het voorlezen met het boek verder te gaan. Hier geef ik een aantal suggesties: