Het Grote Gruffalo luisterboek – Julia Donaldson & Axel Scheffler

De Gruffalo – Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Muis is in zijn sas; de Gruffalo bestaat immers helemaal niet. Maar oooooh! Wat is dát dan?! Het kind van de Gruffalo – De Gruffalo blijkt een kind te hebben, en wat voor één! De kleine variant van het gruwelijke monster laat zich niet bang maken door haar vader, die angstaanjagende verhalen vertelt over de Grote Vreselijke Muis die in het bos woont. In plaats daarvan gaat het Gruffalootje zelf op onderzoek uit.

Grote Gruffalo luisterboek, het Boek omslag Grote Gruffalo luisterboek, het
Julia Donaldson & Axel Scheffler
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

De Gruffalo – Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Muis is in zijn sas; de Gruffalo bestaat immers helemaal niet. Maar oooooh! Wat is dát dan?! Het kind van de Gruffalo – De Gruffalo blijkt een kind te hebben, en wat voor één! De kleine variant van het gruwelijke monster laat zich niet bang maken door haar vader, die angstaanjagende verhalen vertelt over de Grote Vreselijke Muis die in het bos woont. In plaats daarvan gaat het Gruffalootje zelf op onderzoek uit.

Juf Sanne zegt:

De Gruffalo wordt waanzinnig leuk voorgelezen door Lies Visschedijk en prachtig ondersteund door geluideffecten en muziek. Lies geeft alle karakters een eigen stem, heel herkenbaar en spannend! Bij beide verhalen hoort een lied, lekker hard meezingen in de auto of in de klas dus. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, duurt ongeveer 30 minuten.