Het Grote Gouden Winterboek – Diverse auteurs

Het Grote Gouden Winterboek is een bundeling van de mooiste Gouden Boekjes verhalen voor bij het knappend haardvuur. Nieuw is Jingle Bells: een Gouden kerstboekje dat nog nooit eerder in het Nederlands is verschenen en uiteraard is gebaseerd op het bekendste kerstliedje ooit. Dit heerlijke winterse boek bevat verder: Het kerstfeest der dieren, Een jaar in de stad, Vier kerstverhalen van Richard Scarry, Jubelientje op het ijs en Van lente tot winter. Dus hup, lekker onder dat dekentje op de bank en (voor)lezen maar!

Grote Gouden Winterboek, het Boek omslag Grote Gouden Winterboek, het
Diverse auteurs
Rubinstein

Het verhaal:

Het Grote Gouden Winterboek is een bundeling van de mooiste Gouden Boekjes verhalen voor bij het knappend haardvuur. Nieuw is Jingle Bells: een Gouden kerstboekje dat nog nooit eerder in het Nederlands is verschenen en uiteraard is gebaseerd op het bekendste kerstliedje ooit. Dit heerlijke winterse boek bevat verder: Het kerstfeest der dieren, Een jaar in de stad, Vier kerstverhalen van Richard Scarry, Jubelientje op het ijs en Van lente tot winter. Dus hup, lekker onder dat dekentje op de bank en (voor)lezen maar!

Juf Sanne zegt:

Een heerlijk dik boek waar je de winter wel mee doorkomt. Verhalen en versjes over de kerstperiode tot aan de lente toe met bekende figuren als Jubelientje en de karakters van Richard Scarry. Ben je fan van de Gouden Boekjes, dan is deze bundel een must. Naast bestaande titels is er een nieuw boekje toegevoegd, met tekeningen geheel in de stijl van de Gouden Boekjes en eindigend met een lied.