Het geheim van Joris en Draakje – Jeroen Schipper & Vera de Backker

Joris ligt in bed samen met Draakje. Op de plaat op zijn kamer staan libellen, mollen en bomen. Maar zijn het echt libellen, mollen en bomen? Of is er iets geheimzinnigs aan de hand? Luister mee als Joris het geheim aan zijn Draakje vertelt. Een feestelijk sprookje met prachtige verrassingen …

Geheim van Joris en Draakje, het Boek omslag Geheim van Joris en Draakje, het
Jeroen Schipper & Vera de Backker
Levendig

Het verhaal:

Joris ligt in bed samen met Draakje. Op de plaat op zijn kamer staan libellen, mollen en bomen. Maar zijn het echt libellen, mollen en bomen? Of is er iets geheimzinnigs aan de hand? Luister mee als Joris het geheim aan zijn Draakje vertelt. Een feestelijk sprookje met prachtige verrassingen …

Juf Sanne zegt:

Joris heeft een geheim … Nou, dan heb je de meeste kinderen al hoor. Met zo’n begin wil iedereen weten hoe het afloopt. Een sprookjesachtig boek met prachtige illustraties van Vera de Backker, die het verhaal en de liedjes van Jeroen Schipper tot leven wekken. Dit bijzondere boek komt met een complete musical die in zes scenes wordt uitgewerkt. Ideaal voor op school of naschoolse opvang. Al het werk is voor je gedaan want op de cd met liedjes staan diverse documenten om je het leven makkelijk te maken. Een powerpoint die op de achtergrond mee kan spelen, de muzieknotatie, een draaiboek waarbij de rollen en de teksten staan beschreven en zelfs uitgewerkte dansjes bij de vijf liedjes die natuurlijk ook op de cd staan. Deze liedjes worden ook instrumentaal aangeboden.
Je koopt het boek inclusief cd en je bent klaar! Nou ja, nog wel even oefenen en spullen verzamelen. Maar dan maak je zeker de blits met deze minimuscial. Eentje om van te dromen …