Heksje Mimi geeft een griezelfeestje – Kathleen Amant

Het is Halloween en heksje Mimi geeft een feestje! Samen met Roosje en poes Bobo maakt ze de uitnodigingen klaar en die brengen ze naar al hun heksenvriendjes. Ze bakken zelf cakejes, brouwen heerlijke heksenlimonade en dekken de tafel feestelijk (dat gaat bijna mis!). Het wordt een heel leuk feestje, de heksjes lachen en vertellen spannende griezelverhalen. Ze willen wakker blijven tot het weer licht wordt buiten, maar van al dat eten en drinken worden ze toch een beetje slaperig. Poes Bobo eet intussen stilletjes al het lekkers op tafel op. Maar dat had hij beter niet gedaan …

Heksje Mimi geeft een griezelfeestje Boek omslag Heksje Mimi geeft een griezelfeestje
Kathleen Amant
Clavis

Het verhaal:

Het is Halloween en heksje Mimi geeft een feestje! Samen met Roosje en poes Bobo maakt ze de uitnodigingen klaar en die brengen ze naar al hun heksenvriendjes. Ze bakken zelf cakejes, brouwen heerlijke heksenlimonade en dekken de tafel feestelijk (dat gaat bijna mis!). Het wordt een heel leuk feestje, de heksjes lachen en vertellen spannende griezelverhalen. Ze willen wakker blijven tot het weer licht wordt buiten, maar van al dat eten en drinken worden ze toch een beetje slaperig. Poes Bobo eet intussen stilletjes al het lekkers op tafel op. Maar dat had hij beter niet gedaan…

Juf Sanne zegt:

Dit boek is niet per se een nieuw boek maar wel de moeite waard om te noemen. Het past mooi het herfst seizoen en geeft je de mogelijkheid om na de kinderboekenweek door te gaan met thema Heksen en Halloween. Mooie kleurrijke illustraties van Kathleen Amant en een zoet verhaal.