Gewonnen – Ruth Wielockx

Opgelet!
Is iedereen klaar voor de race?
Zit iedereen op zijn plaats?
Drie … twee … één … Start!
Een snel en grappig boek over een spannende race. Maar valt deze wedstrijd wel te winnen?

Gewonnen Boek omslag Gewonnen
Ruth Wielockx
Clavis

Het verhaal:

Opgelet!
Is iedereen klaar voor de race?
Zit iedereen op zijn plaats?
Drie … twee … één … Start!

Een snel en grappig boek over een spannende race. Maar valt deze wedstrijd wel te winnen?

Juf Sanne zegt:

Bij het zien van de voorkant van het mooi boek ‘Gewonnen’, zou je misschien kunnen denken dat het verhaal om een race gaat. En dat is ook zo, maar niet een race die je direct zou verwachten. Dat maakt de verrassing aan het eind des te leuker. Die verrassing verklap ik niet, die moét je echt zelf beleven. Dus over de inhoud wil ik verder ook niet al te veel kwijt. Daarom vertel ik je dat ‘Gewonnen’ een heerlijk boek is, met bijzonder mooie tekeningen. Ruth Wielockx heeft oog voor detail, speelt met kleuren en schaduw en heeft humor die af en toe in de tekeningen luid en duidelijk doorkomt. Heb jij het sleuteltje op de racewagen al ontdekt? Dat is geen toeval hoor. Go team Clavis! Als juf zie ik ook educatieve mogelijkheden met dit boek. En als moeder? Bereid je maar voor dat je dit boek keer op keer weer opnieuw moet lezen. Want hij blijft gewoon zó leuk!