Feestbeesten in de klas – Vivian den Hollander & Dagmar Stam

Een nieuw avontuur van Lisa & Jimmy! In Feestbeesten in de klas! bestaat de school van Lisa en Jimmy 10 jaar. Alle reden voor een feestje dus. De kinderen mogen meedoen met het schoolcircus en gaan volop aan de slag met oefenen. Zullen Lisa en Jimmy hun eigen act voor het feest op tijd onder de knie hebben of valt de boel in het water?

Feestbeesten in de klas Boek omslag Feestbeesten in de klas
Vivian den Hollander & Dagmar Stam
van Holkema & Warendorf

Het verhaal:

Een nieuw avontuur van Lisa & Jimmy! In Feestbeesten in de klas! bestaat de school van Lisa en Jimmy 10 jaar. Alle reden voor een feestje dus. De kinderen mogen meedoen met het schoolcircus en gaan volop aan de slag met oefenen. Zullen Lisa en Jimmy hun eigen act voor het feest op tijd onder de knie hebben of valt de boel in het water?

Lisa en Jimmy zijn niet alleen grappig en herkenbaar voor kleuters, maar ook voor hun (groot)ouders. De levendige illustraties van Dagmar Stam dragen ertoe bij dat dit boek een feest is om (voor) te lezen!

Juf Sanne zegt:

Een bijzonder leuke traditie van Vivian den Hollander die elke kinderboekenweek zo’n deeltje van Lisa en Jimmy uitbrengt voor de ongelooflijke prijs van maar €5,-! Elke pagina is versierd met de herkenbare vrolijke tekeningen van Dagmar Stam. Het nieuwe avontuur van Lisa & Jimmy is opgedeeld in vier hoofdstukken van 6 tot 8 bladzijden. Handig! Zo kun je elke dag een stuk voorlezen. De school van Jimmy en Lisa bestaat 10 jaar en daarom wordt er een feest voorbereid. Niet zo maar een feest, maar een heus circusfeest. En daar moet natuurlijk hard voor geoefend worden. Erg leuk vind ik, dat het verhaal nu eens over een ander soort feest dan een verjaardag gaat. Elk kind viert in zijn schoolloopbaan weleens een jubileum van zijn school. Daarnaast kun je deze titel rustig gebruiken bij thema circus. Stiekem leren kinderen dankzij dit boekje hier meer over. Uit ervaring weet ik dat kinderen zeer veel plezier beleven aan de avonturen van Jimmy en Lisa.