Emilie! Eten! – Rebecca Cobb

Het is tijd om te eten. Emilie heeft helemaal geen honger! Maar dan komen er een krokodil, een beer en een wolf langs. En die hebben juist enorme honger. Het is maar goed dat ze niet van kleine kinderen houden!

Emilie! Eten! Boek omslag Emilie! Eten!
Rebecca Cobb
C. de Vries Brouwers

Het verhaal:

Het is tijd om te eten. Emilie heeft helemaal geen honger! Maar dan komen er een krokodil, een beer en een wolf langs. En die hebben juist enorme honger. Het is maar goed dat ze niet van kleine kinderen houden!

Juf Sanne zegt:

De tekeningen van Emilie komen tot leven als zij aan tafel zit en haar bord niet wil leeg eten. De wolf, krokodil en beer zijn daar wel blij mee, zij hebben reuze honger. Emilie is blij als zij haar helpen met het opeten van haar maaltijd. Maar na een tijdje begint haar maag flink te knorren. Als haar moeder haar weer roept voor het avondeten, eet ze haar bord helemaal leeg. Een lief fantasievol verhaal met schattige kleurrijke tekeningen.