De Kleine Kerstboom – Ruth Wielockx

De kerstboomverkoper heeft dit jaar een mooie collectie kerstbomen. Eén voor één worden de kerstbomen verkocht en versierd door de kopers. Iedereen wil een grote boom! Het kleinste kerstboompje blijft als laatste over. Zou niemand hem willen dit jaar? Dan komt de Kerstman voorbij. Hij neemt de kleine kerstboom mee …

Kleine Kerstboom, de Boek omslag Kleine Kerstboom, de
Ruth Wielockx
Clavis

De inhoud:

De kerstboomverkoper heeft dit jaar een mooie collectie kerstbomen. Eén voor één worden de kerstbomen verkocht en versierd door de kopers. Iedereen wil een grote boom! Het kleinste kerstboompje blijft als laatste over. Zou niemand hem willen dit jaar? Dan komt de Kerstman voorbij. Hij neemt de kleine kerstboom mee …

Juf Sanne zegt:

Heerlijk boek met zeer veel verwerkingsmogelijkheden voor in de klas. Prachtig geïllustreerd door Ruth Wielockx. Het boek was voor mij een inspiratie en ik heb daarom voor uitgeverij Clavis diverse materialen bij dit boek gemaakt. Ook is er een lesbrief beschikbaar waarin veel suggesties worden gegeven. Ruth Wielockx heeft speciaal voor dit project extra tekeningen gemaakt. Die tekeningen zijn verwerkt in een prachtige digibordles met maar liefst zes verschillende spellen. Daarnaast is er een downloadpakket beschikbaar waarbij alle tekeningen als printable worden aangeboden. Dit zorgt voor bijzonder veel mogelijkheden met dit boek. Echt een aanrader!