De kleine helper van de Kerstman – Kathleen Amant

Abel is een klein jongetje met een grootse droom. Hij wil graag Kerstman worden. Helemaal alleen gaat hij op zoek naar de echte Kerstman. En die is wat blij dat er eindelijk iemand komt helpen om de cadeautjes in te pakken …

Kleine helper van de Kerstman, de Boek omslag Kleine helper van de Kerstman, de
Kathleen Amant
Clavis

De inhoud:

Abel is een klein jongetje met een grootse droom. Hij wil graag Kerstman worden. Helemaal alleen gaat hij op zoek naar de echte Kerstman. En die is wat blij dat er eindelijk iemand komt helpen om de cadeautjes in te pakken …

Juf Sanne zegt:

Het boek begint met een prachtige en hilarische plaat van de Kerstman in bad met zijn badeend. Er wordt aan de deur geklopt, Abel staat voor de deur. Hij zal dolgraag de Kerstman willen helpen. Daar is de Kerstman erg blij mee en Abel kan zo aan de slag met inpakken. Als de Kerstman even een klein dutje doet, bedenkt Abel dat het inpakwerk wel even kan wachten en hij gaat spelen met het prachtige speelgoed. Dan wordt de Kerstman weer wakker. Maar waar is Abel gebleven? Als dat maar goedkomt! Grappig en sfeervol boek met prachtige tekeningen van Kathleen Amant. Ze is al jaren favoriet bij veel jonge lezers en ook dit boek zal niet teleurstellen.