De kerstwens van Raffi – Annemieke Pecht, Julie van Zessen & Mieke Driessen

Het muisje Raffie droomt van een echt kerstfeest. Maar de andere dieren lachen hem uit. Raffie houdt vol en overtuigt de anderen om aan de slag te gaan. Met afgedankte spullen die ze op de vuilnisbelt vinden, bouwen ze samen een kerstboom. Dan komt er een bijzondere man een kijkje nemen. Uiteindelijk krijgt Raffie een echt kerstfeest!

Kerstwens van Raffi, de Boek omslag Kerstwens van Raffi, de
Annemieke Pecht, Julie van Zessen & Mieke Driessen
Clavis

Het verhaal:

Het muisje Raffie droomt van een echt kerstfeest. Maar de andere dieren lachen hem uit. Raffie houdt vol en overtuigt de anderen om aan de slag te gaan. Met afgedankte spullen die ze op de vuilnisbelt vinden, bouwen ze samen een kerstboom. Dan komt er een bijzondere man een kijkje nemen. Uiteindelijk krijgt Raffie een echt kerstfeest!

Juf Sanne zegt:

Bijzonder boek met de vraag: Wat is Kerstmis eigenlijk en hoe vier je het? Bijzondere tekeningen en veel aanvullende lesideeën zijn mogelijk met dit boek. Soms zijn de zwarte letters op de diep donkerblauwe pagina’s lastig te lezen. Sfeervol en gezellig boek.