De dikke Mejuffrouw Muis – Elle van Lieshout, Erik van Os en Marije Tolman

Lekker lang genieten van muizenissen, in een heerlijke verzamelbundel. In deze heerlijke verzamelbundel staan alle verrukkelijke verhalen over Mejuffrouw Muis in één. Zodat iedereen achter elkaar kan lezen hoe Mejuffrouw Muis een huis vindt (Mejuffrouw Muis en haar heerlijke huis), op vakantie gaat (Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol), in het ziekenhuis belandt (Mejuffrouw Muis in het ziekenhuis) en uiteindelijk met haar dokter muisjes krijgt (Mejuffrouw Muis krijgt muisjes).
Dus… Jas. Tas. Portemonnee. Lucebertje aan de lijn, want die ging natuurlijk mee! En óp naar de winkel om De dikke Mejuffrouw Muis aan te schaffen – want die mag in geen peuter- of kleuterboekenkast ontbreken.

Dikke Mejuffrouw Muis, de Boek omslag Dikke Mejuffrouw Muis, de
Elle van Lieshout, Erik van Os en Marije Tolman
Lemniscaat

Het verhaal:

Lekker lang genieten van muizenissen, in een heerlijke verzamelbundel. In deze heerlijke verzamelbundel staan alle verrukkelijke verhalen over Mejuffrouw Muis in één. Zodat iedereen achter elkaar kan lezen hoe Mejuffrouw Muis een huis vindt (Mejuffrouw Muis en haar heerlijke huis), op vakantie gaat (Mejuffrouw Muis aan de Costa del Sol), in het ziekenhuis belandt (Mejuffrouw Muis in het ziekenhuis) en uiteindelijk met haar dokter muisjes krijgt (Mejuffrouw Muis krijgt muisjes).
Dus… Jas. Tas. Portemonnee. Lucebertje aan de lijn, want die ging natuurlijk mee! En óp naar de winkel om De dikke Mejuffrouw Muis aan te schaffen – want die mag in geen peuter- of kleuterboekenkast ontbreken.

Juf Sanne zegt:

Ok, dus Mejuffrouw Muis is helemaal niet dik maar het boek wel. Een bundeling van vier verhalen, en ik moet je bekennen dat ik nog niet eerder van Mejuffrouw Muis gehoord had. Wat een gemis! Bijzonder schattige en humoristische verhalen op rijm met briljante tekeningen van Marije Tolman die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.