Dagboek van een muts: Avonturen uit een niet zo perfect leven luisterboek – Rachel Renée Russell

Hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

Dagboek van een muts: Avonturen uit een niet zo perfect leven luisterboek Boek omslag Dagboek van een muts: Avonturen uit een niet zo perfect leven luisterboek
Rachel Renée Russell
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

Hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

Juf Sanne zegt:

Dagboek van een muts wordt voorgelezen door actrice en cabaretière Plien van Bennekom. Ze is vooral bekend als helft van het droogkomische duo Plien & Bianca. En wauw, zij is echt geknipt hiervoor. HI-LA-RISCH. Ruim 2,5 uur luisterplezier gegarandeerd om je dubbel van het lachen te krijgen. Heerlijk, dat valse gedoe tussen die meiden. Voor kinderen vanaf 10 jaar.