Ben jij ooit op een neuzenfeest geweest? – Guido van Genechten

Er bestaan verjaardagsfeestjes, dansfeestjes, eetfeestjes, pakjesfeestjes, nieuwjaarsfeestjes, geboortefeestjes … maar ben jij al eens uitgenodigd voor een neuzenfeest? Een vrolijk boek voor iedereen die van partijtjes houdt. Kinderen vanaf 3 jaar mogen komen rondneuzen.

Ben jij ooit op een neuzenfeest geweest? Boek omslag Ben jij ooit op een neuzenfeest geweest?
Guido van Genechten
Clavis

Het verhaal:

Er bestaan verjaardagsfeestjes, dansfeestjes, eetfeestjes, pakjesfeestjes, nieuwjaarsfeestjes, geboortefeestjes … maar ben jij al eens uitgenodigd voor een neuzenfeest? Een vrolijk boek voor iedereen die van partijtjes houdt. Kinderen vanaf 3 jaar mogen komen rondneuzen.

Juf Sanne zegt:

Guido van Genechten houdt wel van een feestje en hij geeft er volledig zijn unieke draai aan. Het kind praat met een volwassene en het grappige is dat het lijkt alsof de voorlezer onderdeel is van het verhaal. Praat de jongen nu met jou of niet? Nog een leuk feitje is dat alle bladzijden onderdeel uitmaken van het verhaal. Ook al staat daar geen tekst, het vertelt de lezer wel degelijk iets. Ik zie zeker een plek in de klas voor dit boek. Er zijn veel mogelijkheden tot verwerking maar bovenal, een neuzenfeest met zelfgemaakte neuzen lijkt mij toch een fantastisch schouwspel!