Hoera! Een vakantie prijsvraag

Alle regio’s hebben vakantie. Om dát te vieren hebben we een leuke vakantieprijsvraag voor je. Dubbel leuk voor kinderen die na de zomervakantie voor het eerst naar school mogen. We mogen van Marianne Busser en Ron Schröder drie gesigneerde exemplaren verloten van Hoera, ik ga naar groep 1!. 

Hoera, ik ga naar groep 1! – Marianne Busser, Ron Schröder en Marijke Duffhauss – The House of Books – ISBN: 9789044333800

hoera-ik-ga-naar-groep-1-2012

 

Het verhaal:

Daan gaat voor het eerst naar groep 1. Hij vindt het allemaal erg spannend, maar gelukkig valt het allemaal reuze mee. Juf Janny is lief, er zijn heel veel kinderen en Daan mag allerlei leuke dingen doen. Als oma opbelt om te vragen hoe het op school ging, vertelt Daan trots dat het geweldig was en dat morgen dolgraag wéér naar school wil…

Juf Sanne zegt:

Handig boekje voor kinderen die naar groep 1 gaan en herkenbaar juist voor de kinderen die al in groep 1 zitten vanwege de treffend geschetste activiteiten die zich afspelen op school. Zo’n eerste schooldag is natuurlijk ontzettend spannend. Je kunt een jong kind daar op voorbereiden door met hem erover te praten. Het lezen van dit boekje zorgt voor de juiste opening om dit te doen. Zeker ook geschikt voor kleuterleerkrachten om de eerste schoolweek voor te lezen aan de hele groep. De tekst is op rijm en leest lekker vlot weg.

Wil jij één van de gesigneerde exemplaren winnen? Dat kan en meedoen is bijzonder simpel. Stuur een mail en vertel mij voor wie jij dit boekje zou willen winnen.

De actie loopt tot 20 augustus. Vergeet niet jouw adres te vermelden!

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd Ellen Vos, Marjolein Schol, Claudia Hogenboom en een extra winnaar: Loes Op het Veld!

Tip van Juf Sanne: Wist je dat er ook een Hoera, ik ga naar groep 3! is? Ideaal om kinderen met spanningen voor te bereiden op dit bijzondere leerjaar.

hoera-ik-ga-naar-groep-3-2013