Win: Het voorleesboek voor de allerliefste papa!

Over een tijdje is het weer Vaderdag, en ik heb een hele leuke boekentip voor je. Misschien win je dit boek wel want ook deze maand mag ik weer drie exemplaren weggeven van Marianne Busser en Ron Schröder. Wil jij kans maken? Lees dan zeker verder.

Het voorleesboek voor de allerliefste papa! – Marianne Busser & Ron Schröder – Van Holkema & Warendorf – ISBN: 

papa

Het verhaal:

Een vrolijk voorleesboek voor alle papa’s die graag voorlezen, of dat nodig eens moeten gaan doen. Het boek bevat een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Kobus en Kwak, Daan en Doortje, het mannenkoor, de blote koning, haas en egel, het olifantje Oliebol en nog veel meer. Maar natuurlijk komt er in dit boek ook een knotsgekke, maar toch ook heel lieve papa om de hoek kijken. Het eerste deel in de serie voorleesboeken Voor de allerliefste...

Juf Sanne zegt:

Prachtige versjes en verhaaltjes over papa’s, perfect te gebruiken in de aanloop naar Vaderdag. Het verhaal van De drie jongetjes vieren Vaderdag is werkelijk om te brullen van het lachen. Het boek bevat weer mooie en grappige illustraties van Dagmar Stam. Op elke pagina is een illustratie aanwezig. Er valt dus altijd wel iets te zien. Sommige versjes zijn ook zeker goed te gebruiken om in te studeren voor Vaderdag. En wil je het boek cadeau doen, achterin zit een knutselkroon die speciaal voor papa’s gemaakt kan worden. En als dit boek uit is, dan begint papa gewoon weer opnieuw. De 19 verhalen en versjes zijn namelijk zo leuk, dat iedereen ze nog een keer zou willen horen.

papa01

 

Prijsvraag:
Wil je kans maken om één van de drie exemplaren te winnen? Dat kan. Beantwoord de volgende vraag:

Het voorleesboek voor de allerliefste papa komt uit de serie De allerliefste … Noem nog twee andere titels uit deze serie en mail jouw inzending voor 4 juni 2014 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. de allerliefste papa. Vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

De winnaars zijn: William & Anne, Juf Daniëlle en Juf Els. Van harte gefeliciteerd!

Hint? Kijk in de boekenkast op de site van Ron en Marianne ..
Wist je dit al?
Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.