Wie heeft ‘De leukste kleuterklas van de wereld’.

Volgens mij denkt elke kleuterleerkracht dat hij of zij de leukste kleuterklas van de wereld heeft. En als ik gelijk heb, en jij vindt dat ook, dan kan je dat deze maand wel een hele leuke prijs opleveren. Mits jij kunt bewijzen dat jouw kleuterklas de allerleukste is, natuurlijk. De prijsvraag van de maand is ‘Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld’ van Marianne Busser en Ron Schröder.

Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld – Marianne Busser en Ron Schröder – Van Holkema & Warendorf – ISBN: 9789000322923

leukstekleuterklas01

Het verhaal:

De leukste kleuterklas van de wereld is terug in dit vrolijke boek. De bijzondere klas maakt de gekste avonturen mee door een wel heel speciale leerling: opa Brom. Zo komt hij vast te zitten met zijn billen in een klimrek, komt de koningin op bezoek en staat er plotseling een echte koe in de klas. Het is altijd lachen met opa Brom en niemand zou hem willen missen. De lezer ook niet!

Lees verder voor de rest van de recensie en de prijsvraag:

Juf Sanne zegt:

Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld is een bundeling van drie eerder los verschenen boeken. De tekst is volledig op rijm en elke bladzijde is voorzien van een prachtige en grappige illustratie van Dagmar Stam. De verhalen gaan over een kleuterklas waar op een dag Opa Brom binnenstapt. Juffrouw Plooi is in eerste instantie niet zo enthousiast over deze nieuwe leerling. Maar al snel komt ze tot de conclusie dat het leven in de kleuterklas bijzonder leuker is mét Opa Brom erbij. Ik vind het een hilarisch en uiterst gezellig boek met een geweldig einde. Gewoon lekker gek, zo’n boek moet je af en toe ook eens lezen.

leukstekleuterklas02

Prijsvraag:

Wil jij dit boek winnen? Dat kan! Lever bewijs dat jouw kleuterklas écht de leukste van de wereld is. Dit kan door bjivoorbeeld door een foto te sturen, leuke uitspraken van de kinderen, een filmpje, een tekening, of natuurlijk iets heel anders.

De winnaars zijn bekend. Van harte gefeliciteerd: Linda Schooten, Anke Dokter en Sabine Duijst!

Mail jouw inzending voor 8 mei 2014 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. de leukste kleuterklas en vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.