Win: Het voorleesboek voor de allerliefste mama!

Elke maand mag ik van Marianne Busser en Ron Schröder drie bezoekers van JufSanne.com blij maken met een boek van dit gouden schrijversduo. Deze maand is dat ‘Het voorleesboek voor de allerliefste mama’. Wil jij kans maken op één van drie exemplaren? Lees dan de recensie en doe mee met de prijsvraag.

Het voorleesboek voor de allerliefste mama – Marianne Busser & Ron Schröder – Uitgeverij van Holkema & Warendorf –  ISBN: 9789000318452

voorleesboekallerliefstemama01

Het verhaal:

Een hartverwarmend boek voor alle mama’s die hun kinderen graag voorlezen. In deze bundel komen allerlei grappige en gezellige versjes en verhaaltjes aan bod. Over Jetje Kadetje, de blote koning, de ettertjes en nog veel meer. En over Floor en Koen, die hun moeder met lippenstift versieren als ze buiten ligt te zonnen. Maar of mama dat nou écht zo grappig vindt … Een heerlijk boek om op elk moment uit voor te lezen!

Lees verder voor de recensie en de prijsvraag:

Juf Sanne zegt:

Ron en Marianne schrijven in het voorwoord van dit boek:

“Wat zal het leuk zijn als heel veel mama’s dit boek cadeau zouden krijgen. Voor hun verjaardag of voor Moederdag. Voor Sinterklaas of gewoon, zomaar!”

Moederdag! Dat is ook precies wat in mijn hoofd opkwam. Dan is dit boek ook perfect te gebruiken in de klas. En dat is ook zo, want in bijna alle 19 verhalen en versjes speelt mama een hoofdrol. Het boek heeft een heerlijk vrolijke en soms ondeugende noot. Probeer maar eens om niet te lachen bij het versje van de twee stoute jongetjes of het verhaal van ‘De teldag van Kobus’. In het boek staan ook bruikbare versjes om in te studeren voor Moederdag en alle verhalen en versjes worden natuurlijk weer gecomplimenteerd met de heerlijke tekeningen van Dagmar Stam. Tip voor de leerkrachten maar ook voor de papa’s en kinderen die op zoek zijn naar een leuk Moederdag cadeau!

voorleesboekallerliefstemama02

Wil jij dit boek winnen? Nou dat kan hoor! Beantwoord dan de volgende vraag:

Hoeveel verhalen en versjes staan in er in ‘Het voorleesboek voor de allerliefste mama!’?

Mail je antwoord voor 8 april 2014 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. allerliefste mama en vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

De winnaars zijn bekend en hebben inmiddels hun prijs gekregen.

Wist je dit al?

Op de site van Marianne en Ron staan nog meer versjes voor Moederdag!

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.