Win: Het grote verhaaltjesboek

Deze maand mag ik van Marianne Busser en Ron Schröder weer drie boeken weggeven en deze maand is dat Het Grote Verhaaltjesboek. Een heel handig boek omdat de verhalen op onderwerp zijn geïndexeerd. Wil jij kans maken op dit boek? Lees de recensie, beantwoord de vraag, mail en hoop dat jij als winnaar uit de bus komt!

 

groteverhaaltjesboek01

De inhoud:

Deze heruitgave van Het Grote Verhaaltjesboek is voorzien van vele schitterende illustraties van Dagmar Stam. Met zestig verhaaltjes is dit voor jongens en meisjes vanaf drie jaar het perfecte voorleesboek. Het boek staat vol lieve, gekke en grappige verhaaltjes over allerlei onderwerpen; van Koning Krentenbol tot de drie kleine kleutertjes en van verschillende beroepen tot de seizoenen. Door de handige inhoudsopgave die gerangschikt is op onderwerp is het juiste verhaaltje zo gevonden.

Lees verder voor de recensie en de prijsvraag …

Juf Sanne zegt:

Het Grote Verhaaltjesboek staat bij mij op de plank naast Het Grote Versjesboek en Het Grote Liedjesboek. Deze boeken ondersteunen elkaar perfect! Zo heb je bijvoorbeeld bij het thema Dierentuin niet alleen een verhaaltje maar ook een versje en één of meer liedjes en dat werkt perfect in een kleutergroep! In het boek staan 34 onderwerpen en bovenaan de bladzijde staat telkens aangegeven in welk thema het verhaal past. Achterin in het boek kun je ook zoeken op onderwerp.

mannenkoor01

Sommige onderwerpen hebben zelfs twee verhalen en ook aan thema’s zoals moeder- en vaderdag, Sinterklaas, Kerst maar ook emoties, gezinsuitbreiding en pesten is gedacht.  Heel fijn want zo kun je het boek gebruiken voor geplande thema’s of inspringen op onverwachte gebeurtenissen in jouw groep.

verhaaltjesboek01

Deze uitgave is voorzien van de vrolijke en grappige tekeningen van Dagmar Stam en bij het boek zit ook nog eens een door haar geïllustreerde verjaardagskalender met bij elke maand een versje. Zie je ‘m al hangen bij jou thuis of in de klas? Eerst nog even meedoen met de prijsvraag!

In de recensie geef ik aan dat Het Grote Verhaaltjesboek perfect bij twee andere titels van Marianne Busser en Ron Schröder past. Welke titels zijn dit?

Stuur je antwoord voor 12 februari 2014 naar juf Sanne o.v.v. Het Grote Verhaaltjesboek en vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

De winnaars zijn: Madelon Boons, Emilie van Dongen en juf Shanna.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.