Kleuteruniversiteit presenteert: de kleuterleerkrachten inspiratiedag!

Achter de schermen zijn we druk bezig met een spannend nieuw project, maar hierover binnenkort meer! Ondertussen vertel ik je heel graag over de Kleuteruniversiteit inspiratiedag voor kleuterleerkrachten die op 29 maart in Ijsselstein gaat plaatsvinden. Op deze dag kun je drie workshops volgen van collega’s van het internet, ter afsluiting komen Marianne Busser en Ron Schröder optreden en signeren. Wil je je direct inschrijven? Dat kan! Klik hier om je in te schrijven. Wil je meer informatie over de dag? Lees dan verder.

flyer29maart

Lees verder voor meer informatie:

Inhoud van de dag:

Op zaterdag 29 maart ben je vanaf 08:30 welkom op bs De Brug te Ijsselstein. Uit het aanbod van maar liefst 7 zeer gevarieerde workshops, gegeven door leerkrachten die we kennen van het internet, vragen we je een voorkeur aan te geven voor 5 workshops die jou het meest aanspreken. Op de dag zelf volg je drie workshops. Geef bij aanmelding de letters aan van de workshops die jouw voorkeur hebben. Wil je mee te weten komen over de inhoud van de workshops? Klik dan hier.

Workshop A – Marije Andringa van Jufmarije.nl – Kleuters in the Cloud.

Workshop B – Bianca Oldenbeuving  van Lespakket.net – Goed(koop) onderwijs.

Workshop C – Liesbeth van den Berg van Kinderboekenmuziek.nl – Muziek en beweging.

Workshop D – Henrike van den Hurck van Kleuterklasse.nl – Onderwijs ligt op straat

Workshop E – Vanesa Alberga van Jufjannie.nl – Kleuters en apps.

Workshop F – Rianne Hofma  van Mindmappenmetkleuters.nl – Mindmappen met kleuters

Workshop G – Sanne Ramakers van JufSanne.com – Lowbudget Engels met kleuters

Busser, Marianne & Schröder, Ron_0

 

Na de drie workshoprondes word je een lunch aangeboden en na de korte pauze komen Marianne Busser & Ron Schröder optreden en vertellen over hun boeken. Heb jij een leuke vraag voor Marianne en Ron? Mail deze dan naar sanne@jufsanne.com, deze vraag wordt dan gesteld aan het gouden schrijversduo. De leukste vraag wint een gesigneerd boek van Ron en Marianne.
Na afloop kun je een boek van Ron en Marianne kopen en laten signeren. Het is niet mogelijk om te pinnen dus denk aan contant geld.

 

Op de website van Oino-advies, onze medeorganisator, vind je nog meer informatie over het programma en inschrijving. Bianca, Henrike, Liesbeth, Marije, Rianne, Vanesa en ik hebben er bijzonder veel zin in en we hopen jullie te zien op 29 maart! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Kleuteruniversiteit is vóór kleuterleerkrachten dóór kleuterleerkrachten.