Zachtjes gaan de paardenvoetjes – Noëlle Smit & Ageeth de Haan

‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ is slechts een van de twintig sinterklaasliedjes in dit prachtige prentenboek. Ze zijn door Noëlle Smit geïllustreerd met humoristische sinterklaastafereeltjes. Maar dat is niet alles. Bij dit boek zit ook nog een cd waarop alle 20 liedjes worden gezongen door Ageeth de Haan, alom geprezen om haar jazzy stem, die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Er staan 18 klassiekers op, en 2 eigen liedjes van Ageeth, die ook zomaar eens klassiekers zouden kunnen worden.

Zachtjes gaan de paardenvoetjes Boek omslag Zachtjes gaan de paardenvoetjes
Noëlle Smit & Ageeth de Haan
Gottmer

De inhoud:

‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ is slechts een van de twintig sinterklaasliedjes in dit prachtige prentenboek. Ze zijn door Noëlle Smit geïllustreerd met humoristische sinterklaastafereeltjes. Maar dat is niet alles. Bij dit boek zit ook nog een cd waarop alle 20 liedjes worden gezongen door Ageeth de Haan, alom geprezen om haar jazzy stem, die zowel kinderen als ouders aanspreekt. Er staan 18 klassiekers op, en 2 eigen liedjes van Ageeth, die ook zomaar eens klassiekers zouden kunnen worden.

Juf Sanne zegt:

Heerlijke rustige en sfeervolle liedjes met een mooi boek erbij die de liedjes ondersteunen. Het boek bevat twintig zeer herkenbare en enigszins ouderwetse Sinterklaasliedjes die we allemaal zonder aarzelen meezingen. Het liedje Pietje is moe verrastte me, deze had ik nog nooit eerder gehoord. Ageeth de Haan zingt zeer prettig en de liedjes zijn prachtig ingezongen. Zelfs manlief, die zich meestal onthoudt van een mening, noemde de liedjes aangenaam en gezellig. Hoewel het boek leuk is om erbij te hebben, is vooral de cd een aanwinst.