Vos en Haas en de bosbaas – Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing

Perfecte mix van tekst en beeld op maat van beginnende lezers. Het bos van Vos en Haas dreigt te overstromen. Vos, Haas, Uil en Ever maken een boot en gaan op zoek naar de bron van alle problemen. Ze blijven erg lang weg. Is het bos dan nog van hen? Of wie wordt de nieuwe baas van het bos?

Vos en Haas en de bosbaas Boek omslag Vos en Haas en de bosbaas
Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing
Lannoo

De inhoud:

Perfecte mix van tekst en beeld op maat van beginnende lezers. Het bos van Vos en Haas dreigt te overstromen. Vos, Haas, Uil en Ever maken een boot en gaan op zoek naar de bron van alle problemen. Ze blijven erg lang weg. Is het bos dan nog van hen? Of wie wordt de nieuwe baas van het bos?

Juf Sanne zegt:

Wat een avontuur wordt er beleefd in dit heerlijke nieuwe Vos en Haas boek. Dit deel is bedoeld voor kinderen met leesniveau eind groep 5 of vlotte lezers. Weer vol met dubbelzinnige woordgrappen die we inmiddels gewend zijn van Sylvia Vanden Heede. Ik blijf het bijzonder knap vinden. We zijn al een aantal Vos en Haas boeken verder en het verveelt nog steeds niet. Het blijven waanzinnig leuke boeken om te lezen of voor te lezen. Niet elke grap zal door je kind begrepen worden maar als voorlezer lig je zelf ook dubbel van het lachen. Spannende uitgave in de serie van Vos en Haas die zonder de tekeningen van Thé Tjong-Khing ook maar gewoon een vos en een haas zouden zijn. Ook deze wil je echt niet missen.