Slaap lekker, Baby Beer – France Quatromme & Parastou Haghi

Baby Beer moet gaan slapen. Mama Beer leest nog een verhaaltje voor, maar ze valt zelf in slaap. Baby Beer is nog wakker en huilt stilletjes in zijn bedje. Dan komt mama Mier voorbij. Ze zingt een liedje voor Baby Beer, maar daar slaapt Baby Beer niet van in. Dan komt mama Vogel voorbij en mama Kat en mama Hond. Maar Baby beer wordt alleen maar meer opgewonden van zo veel aandacht. Dan schrikt mama Beer wakker en ze stuurt iedereen weg. Niemand kan Baby Beer in slaap wiegen zoals zij. En ja hoor, het lukt. Een heerlijk boek voor het slapengaan met leuke liedjes die je ook zelf kunt zingen.

Slaap lekker, Baby Beer Boek omslag Slaap lekker, Baby Beer
France Quatromme & Parastou Haghi
Clavis

De inhoud:

Baby Beer moet gaan slapen. Mama Beer leest nog een verhaaltje voor, maar ze valt zelf in slaap. Baby Beer is nog wakker en huilt stilletjes in zijn bedje. Dan komt mama Mier voorbij. Ze zingt een liedje voor Baby Beer, maar daar slaapt Baby Beer niet van in. Dan komt mama Vogel voorbij en mama Kat en mama Hond. Maar Baby beer wordt alleen maar meer opgewonden van zo veel aandacht. Dan schrikt mama Beer wakker en ze stuurt iedereen weg. Niemand kan Baby Beer in slaap wiegen zoals zij. En ja hoor, het lukt. Een heerlijk boek voor het slapengaan met leuke liedjes die je ook zelf kunt zingen.

Juf Sanne zegt:

Ook dit boek was een inzending van de Keycolour wedstrijd 2012. Het werd dan wel geen winnaar maar Philippe Wercke was bijzonder gecharmeerd van dit boek en heeft het alsnog uitgegeven. Een schattig boek over moeite hebben met slapen. Iedereen probeert het beertje te helpen maar uiteindelijk kan natuurlijk alleen zijn moeder hem in slaap krijgen. Prachtige platen en een aandoenlijk verhaal.