Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje – Thaïs VanderHeyden

Kukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje! Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag. Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven? Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas? Een kleurrijk en vrolijk Spiekpietjes-zoekboek, voor jonge speurneusjes vanaf 2 jaar.

Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje Boek omslag Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje
Thaïs Vanderheyden
Clavis

De inhoud:

Kukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje! Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag. Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven? Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas? Een kleurrijk en vrolijk Spiekpietjes-zoekboek, voor jonge speurneusjes vanaf 2 jaar.

Juf Sanne zegt:

Dit Spiekpietjesboek is een voor peuters een leuke introductie met de Spiekpietjes. De kinderen zoeken in het boek naar de kleren van een Spiekpietje. Een vierkant, kartonnen boek met harde bladzijdes en vrolijke kleurige pagina’s.