Machines op de werf – Agnès Vandewiele & Stéphane Heidhardt

In dit grote kijkboek vind je een heleboel grote en sterke machines op de bouwwerf, die ook indrukwekkende dingen kunnen vervoeren of optillen. Dit grote boek met gedetailleerde illustraties biedt uren kijkplezier. Ideaal voor nieuwsgierige jongens vanaf 3 jaar.

Machines op de werf Boek omslag Machines op de werf
Agnès Vandewiele & Stéphane Heidhardt
Clavis

De inhoud:

In dit grote kijkboek vind je een heleboel grote en sterke machines op de bouwwerf, die ook indrukwekkende dingen kunnen vervoeren of optillen. Dit grote boek met gedetailleerde illustraties biedt uren kijkplezier. Ideaal voor nieuwsgierige jongens vanaf 3 jaar.

Juf Sanne zegt:

Lekker groot en stevig boek vol met indrukwekkende machines waarvan je soms het bestaan niet eens wist. Op een dubbele pagina staan diverse machines afgebeeld met een korte alinea tekst met informatie over de functie van de machine. Op de volgende bladzijde staat in machine in actie met meer informatie over de machine en zijn onderdelen. Mooi boek, zeer bruikbaar bij thema bouwen.