Joepie Joepie – Marijke ten Cate

Hét liedjesspelletjesboek voor de allerkleinsten. ‘Zakdoekje leggen’, ‘Twee emmertjes water halen’, ‘Heb je wel gehoord van de Zevensprong’ – wie kent ze niet? Twaalf bekende kring-, klap- en spelletjesliedjes worden in prenten gegoten op de vrolijke en kleurige manier die het werk van Marijke ten Cate kenmerkt. Bij het boekje zit een cd waarop de liedjes, net als bij de andere Lemniscaat prentenboeken om te zingen, op warme wijze ten gehore worden gebracht.

Joepie Joepie Boek omslag Joepie Joepie
Marijke ten Cate
Lemniscaat

De inhoud:

Hét liedjesspelletjesboek voor de allerkleinsten. ‘Zakdoekje leggen’, ‘Twee emmertjes water halen’, ‘Heb je wel gehoord van de Zevensprong’ – wie kent ze niet? Twaalf bekende kring-, klap- en spelletjesliedjes worden in prenten gegoten op de vrolijke en kleurige manier die het werk van Marijke ten Cate kenmerkt. Bij het boekje zit een cd waarop de liedjes, net als bij de andere Lemniscaat prentenboeken om te zingen, op warme wijze ten gehore worden gebracht.

Juf Sanne zegt:

Prachtige uitgave met alle bekende (bewegings)liedjes, perfect voor op het kinderdagverblijf of kleutergroep. Uitstekend te gebruiken in de speelzaal. Zet het gekozen nummer dan wel op repeat want de liedjes zijn kort. Uitgeverij Lemniscaat biedt daarnaast een fantastisch service. Op de site kinderliedjesboek zijn alle liedjes te beluisteren. Het is dan natuurlijk wel het leukste met het boek erbij zodat je met de kinderen de platen kunt bekijken en bespreken. Naast dit boek van Marijke ten Cate vind je daar ook de liedjes inclusief liedteksten van de boeken van Mies van Hout. De liedjes worden helder gezongen en simpel begeleid. Heerlijk om even op te zetten in de klas om te luisteren of als bewegingsspel.