Het dierenwinkeltje – Marianne Busser & Ron Schröder

Bastiaan heeft een dierenwinkel naast de kleurenwinkel van Marjolein. Omdat hij heel veel van dieren weet is het altijd druk in zijn winkel. Kinderen komen dingen kopen voor hun hond of hun kat, een cavia of konijn uitzoeken of
Bastiaan om raad vragen. De illustraties van Ingrid ter Koele zijn kleurrijk en vol details, er valt steeds iets nieuws op te ontdekken. Een heerlijk lees- en kijkboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dierenwinkeltje, het Boek omslag Dierenwinkeltje, het
Marianne Busser & Ron Schröder
The House of Books

Bastiaan heeft een dierenwinkel naast de kleurenwinkel van Marjolein. Omdat hij heel veel van dieren weet is het altijd druk in zijn winkel. Kinderen komen dingen kopen voor hun hond of hun kat, een cavia of konijn uitzoeken of
Bastiaan om raad vragen. De illustraties van Ingrid ter Koele zijn kleurrijk en vol details, er valt steeds iets nieuws op te ontdekken. Een heerlijk lees- en kijkboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

Juf Sanne zegt:

Natuurlijk ben je al bekend met Het letterwinkeltje, Het cijferwinkeltje en Het kleurenwinkeltje van Marianne Busser en Ron Schröder. Dit is het laatste boek in de winkeltjesserie: Het dierenwinkeltje. Wederom met de illustraties van Ingrid ter Koele en bij het boek wordt ook een prachtige poster geleverd waar alle winkeltjes op te zien zijn. Het boek is volledig op rijm en ook in Het dierenwinkeltje wordt er op elke pagina weer een zoekopdracht  aangeboden. We leren in het boek weer van alles. Bastiaan, de winkeleigenaar, is een echte dierenvriend. Hij vertelt je alles wat je maar wilt weten en staat voor iedereen klaar. Een mooie afsluiter van de winkeltjesserie al vind ik het stiekem jammer dat het de laatste is.