Een spetterend jaar – Jung-Hee Spetter

Van de lente tot de winter beleven Veertje en haar hond Tommie de leukste, spannendste en herkenbaarste dingen uit het alledaagse leven van peuters en kleuters. De vier losse titels van Jung-Hee Spetter; Zonnebrand, Natte voeten, Koude neuzen en Lentekriebels zijn gebundeld in Een spetterend jaar.

Spetterend jaar, een Boek omslag Spetterend jaar, een
Jung-Hee Spetter
Lemniscaat

De inhoud: 

Van de lente tot de winter beleven Veertje en haar hond Tommie de leukste, spannendste en herkenbaarste dingen uit het alledaagse leven van peuters en kleuters. De vier losse titels van Jung-Hee Spetter; ZonnebrandNatte voetenKoude neuzen en Lentekriebels zijn gebundeld in Een spetterend jaar.

Juf Sanne zegt:

Persoonlijk heb ik dit altijd hele handige titels gevonden. Handig ter introductie van de seizoenen en helemaal handig dat ze nu in één boek gebundeld zijn. Ik vond de titel ook erg leuk gevonden.
Elk verhaal begint en eindigt op dezelfde manier. Veertje en haar hond Tommie worden wakker en kijken uit het raam. Ze doen de ontdekking dat een nieuw seizoen begonnen is. Vervolgens gaan ze naar buiten en ontdekken ze wat dit seizoen te brengen heeft. Lekker picknicken in de lente, in de blaadjes schoppen in de herfst, zwemmen in de zee in de zomer en buiten spelen in de sneeuw. Het verhaal wordt verteld uit het perspectief van de hond. Een vrolijk boek met mooie platen geschikt voor peuters en kleuters.