Een geweldig cadeau – Guido van Genechten

Op een mooie dag in mei krijgt Olifantje van mama en papa een cadeautje. ‘Het is een piepsie-poepsie-potje,’ zegt papa. Maar waar dient dat voor? Is het een grote drinkbeker? Of het stuur van een racewagen? Uiteindelijk komt Olifantje er wel achter … Een hilarisch potjesboek voor alle startende potjesgebruikers. Dit boek is ongetwijfeld een geweldig cadeau, zowel voor ouders als voor peuters.

Geweldig cadeau, een Boek omslag Geweldig cadeau, een
Guido van Genechten
Clavis

De inhoud:

Op een mooie dag in mei krijgt Olifantje van mama en papa een cadeautje. ‘Het is een piepsie-poepsie-potje,’ zegt papa. Maar waar dient dat voor? Is het een grote drinkbeker? Of het stuur van een racewagen? Uiteindelijk komt Olifantje er wel achter … Een hilarisch potjesboek voor alle startende potjesgebruikers. Dit boek is ongetwijfeld een geweldig cadeau, zowel voor ouders als voor peuters.

Juf Sanne zegt:

Guido van Genechten heeft iets met poep, ik weet dat dit een rare conclusie is. Ik bewijs het! Eerder  verschenen namelijk al: Het grote poepconcours, Het grote billenboek en Mag ik eens in jouw luier kijken. En nu voegen we dus Een geweldig cadeau toe aan het lijstje. Ok, het is een boekje voor peuters over zindelijkheidstraining. Maar uiteindelijk komt dat neer op.. POEP! Mooie herkenbare figuren, grappige verhaal en natuurlijk uiterst functioneel voor peuters die leren om zindelijk te worden. Bij het boek worden 30 beloningsstickers geleverd om het kind extra te stimuleren. Geschikt voor peuters, thuis of op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.