Willewete Op reis met het vliegtuig – Pierre Winters & Tineke Meirink

Willewete Op reis met het vliegtuig Boek omslag Willewete Op reis met het vliegtuig
Willewete
Pierre Winters & Tineke Meirink
Clavis

In Op reis met het vliegtuig wordt er vooral veel verteld over wat er zich allemaal afspeelt op een vliegveld. Je krijgt geen informatie over de werking van het vliegtuig. Wel wordt er kort wat verteld over het ontstaan van een vliegtuig en de verschillende soorten vliegtuigen. Een tekening van de binnenkant van het vliegtuig, een grote uitvouwplaat van een vertrekhal, een quiz, leuke versjes, knutselsuggesties en een logische volgorde. Ook dit boek zit weer tjokvol met informatie. Door de differentiatie blijft elke bladzijde weer een verrassing en blijven kinderen geboeid. Bovendien worden alle Willewete boeken aangeboden vanuit een herkenbare situatie. Het zal kinderen dus ongetwijfeld aanspreken.