Willewete Op reis met de trein – Pierre Winters & Tineke Meirink

Willewete Op reis met de trein Boek omslag Willewete Op reis met de trein
Willewete
Pierre Winters & Tineke Meirink
Clavis

Het verhaal:
Wil je alles weten over op reis gaan met de trein? In dit boek lees je meer over de geschiedenis van de trein. Je vindt in dit boek ook een leuk liedje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek over op reis in de wereld, namelijk op reis met de trein.

Juf Sanne zegt:

Dit boek valt in de categorie de wereld en is niet de eerste samenwerking tussen schrijver en illustrator. Al eerder maakte ze samen Op reis met het vliegtuig en Op reis met de auto. Ik vind dit boek rustig qua tekst en platen. Het is een perfecte samenwerking. Het vertelt precies genoeg en heeft per plaat ook genoeg om te bespreken. Uiterst bruikbaar tijdens thema Vakantie, op reis en vervoer.