Willewete Naar de camping – Reina Ollivier & Madeleine van der Raad

Willewete Naar de camping Boek omslag Willewete Naar de camping
Willewete
Reina Ollivier & Madeleine van der Raad
Clavis

Het boek:
Elke zomer gaan duizenden kinderen kamperen. In dit boek ontdek je alles wat je wil weten over een vakantie op de camping. Je vindt ook een grote uitklappagina en door de miniquiz word je een echte kampeerexpert!
Een informatief prentenboek over de camping.

Juf Sanne zegt:
In de categorie Veel te doen is de nieuwste Willewete: Naar de camping. En tjonge wat is er veel te doen op de camping. Het boek bevat veel tekst waarin alles, en werkelijk alles wordt besproken over de verschillende mogelijkheden om te kamperen en de verschillende campings. Op de grote uitklappagina staan diverse zoekopdrachten en natuurlijk staan er weer de bekende knutselsuggesties en miniquiz. Handige titel bij de thema’s vakantie en zomer.