Voor altijd in je hart – Thaïs Vanderheyden

Voor altijd in je hart Boek omslag Voor altijd in je hart
Thaïs Vanderheyden
Clavis

Het boek:

Vis is gestorven. Dat maakt je heel verdrietig. Maar hij krijgt voor altijd een plekje in je hart. In je hart is er veel plaats voor alles wat je belangrijk vindt. Illustrator Thaïs Vanderheyden laat je ontdekken wat en wie er allemaal in je hart een plekje krijgt. Dat is een mooi lijstje. Het wordt een groot hart met veel liefde. Een ideaal geschenk voor iedereen van wie je houdt.

Juf Sanne zegt:

Ontroerend, lief en prachtig vormgegeven. Thaïs Vanderheyden doet het weer zou ik zeggen. Een prachtige boek over wat  ’houden van’ allemaal betekent. Op elke pagina staat een mooi hart, alsof er daadwerkelijk iemand in woont. Er wordt gebruik gemaakt van tekeningen en fotomateriaal. Dit geeft het een zeer bijzondere ‘look’. Zeer bruikbaar bij thema familie, rouw, moederdag maar ook valentijnsdag wat mij betreft. Prachtig!