Van wie is die staart – Kerstin Zabransky

Van wie is die staart Boek omslag Van wie is die staart
Kerstin Zabransky
Clavis

Aan een mooie boom in de wildernis groeien prachtige vruchten. Er hangt vandaag een heel bijzondere oranje vrucht aan de boom. Die willen de dieren wel eten, maar de vrucht valt, vliegt, botst en de dieren moeten erachteraan. Wie is het dier met die bijzondere staart die je op elke pagina weer ziet? Vele grote en kleine verhalen komen samen in dit prachtige zoekboek.

Juf Sanne zegt:

Wat een prachtige tekeningen, uiterst kunstig. En wat valt er veel te zien! Zelfs op de pagina’s waar je denkt dat er maar weinig te zien valt. Je wordt enorm verrast met dit prachtige boek. Het zoeken van de staart blijft de hoofdopdracht en dat is nog geen peulenschil. Zelfs ik heb de staart nog niet op elke bladzijde kunnen ontdekken. Een zoekboek waarin dieren de hoofdfiguren zijn. Ga maar weer lekker zitten met je kleine op de bank om weer uren te speuren en te ontdekken.