Ti-Ta-Tovenaar luisterboek – Universal Music

Ti-Ta-Tovenaar luisterboek Boek omslag Ti-Ta-Tovenaar luisterboek
Universal Music
Luisterboek
Rubinstein

De inhoud:
De tovenaar en zijn dochter Tika wonen in een luchtkasteel. Terwijl vader zich bezig houdt met het omtoveren van aardbeziën in kamelen, vermaakt zijn dochter zich in de gewone mensenwereld. Waar ze zich zo nu en dan met een tovertruc uit de nesten moet zien te houden.

Juf Sanne zegt:
Ok, ik geef het toe. Dit is puur jeugdsentiment. Mijn oma had vroeger de LP die ik werkelijk stuk geluisterd heb. Fantastisch vond ik het. Ik was erg benieuwd of Ti-ta tovenaar de tands des tijds kon doorstaan bij mijn kinderen. En wis en waarachtig, ze vonden het fantastisch! Toen ik een goede vriendin vertelde dat ik het luisterboek van Ti-ta tovenaar had, reageerde ze zo enthousiast dat ik de cd aan haar heb uitgeleend.

Juf Lysbeth zegt:

Zoon luistert ademloos naar prachtige zware stem van Ti-ta tovenaar. Hij hoort hoe de tovenaar, vol zelfvertrouwen, de boel weer in een vingerknip in orde maakt als ’t heertje in het theehuis nog steeds als bevroren zit terwijl alle andere mensen hun gewone weg weer gaan. ‘Die aap mama, denk je dat hij echt op de fluit kan spelen?’ Hij twijfelt, maar is gefascineerd. Ik luister met hem mee. Ademloos. Want ik ben ook weer even kind.