Super Jan luisterboek – Harmen van Straaten

Super Jan luisterboek Boek omslag Super Jan luisterboek
Harmen van Straaten
Luisterboek
Rubinstein

De inhoud:

Jan spaart alles van Superman. Hij heeft zelfs een Supermanpak. Wanneer hij op de avond voor zijn zevende verjaardag een vallende ster ziet, wenst hij dan ook dat hij net zo sterk en dapper wordt als superman. Op de ochtend van zijn verjaardag blaast hij de kaarsjes op zijn verjaardagstaart uit. Voor hij het weet ziet de kamer eruit alsof er een tornado heeft plaatsgevonden. Heeft dit soms iets met zijn wens van de avond ervoor te maken? Jan komt erachter dat hij net zo sterk en dapper kan zijn als Superman, maar alleen als iemand in nood is. De grappige en fantasievolle avonturen die Super Jan beleeft, worden nog sprankelender door de voordracht van de best voorlezende Jan van Nederland: Jan Meng. Dieuwertje Blok, wereldberoemd van het Sinterklaasjournaal, neemt als professioneel nieuwslezer de krantenberichten voor haar rekening. Harmen van Straaten bewijst opnieuw zijn schrijf- en illustratietalent. Super Jan is een aaneenschakeling van grappige en fantasievolle avonturen over de Stromboli’s (geen vulkaan maar Jans buren), drie gruwelijke pestkoppen, twee niet zo heel slimme boeven, geheimzinnige ruimtewezens, en natuurlijk Super Jan.

Juf Sanne zegt:

In de auto op weg naar oma in de herfstvakantie hebben we Super Jan opgezet en we vonden het echt Super met een hoofdletter S. Grappig, spannend en lekker gek. Jan is echt een ventje om van te houden. Lekker onnozel maar van goede wil. Jan Meng leest weer perfect voor en met de diverse stemmen geeft  hij de personages karakter. Het luisterboek bestaat uit korte hoofdstukjes, perfect dus om even op te zetten in de klas. Echt doen, je zult er geen spijt van krijgen. Soms moet je zelfs je best doen om niet in lachten in uit te barsten. Alhoewel, lachen is gezond. Dik compliment voor Harmen van Straaten. Hij heeft een pracht geschenk geschreven deze kinderboekenweek. Het klopt echt wat er op de kaft staat. SUPER!