Sinterklaas – Charlotte Dematons

Sinterklaas Boek omslag Sinterklaas
Charlotte Dematons
Lemniscaat

Wie weet er niet wie Sinterklaas is? Iederéén toch zeker? O ja? Weet je dan ook waar hij woont, hoe zijn kamer eruit ziet, hoeveel Pieten hij heeft? Weet je wie al die cadeautjes maken, hoe dat gaat met die boot en met de pakjes door de schoorsteen? Alle antwoorden op deze vragen – en nog veel meer – vind je in dit boek. Net als in De gele ballon heeft Charlotte Dematons daar geen woorden voor nodig!

Juf Sanne zegt:
Bij mij thuis bekijken we dit boek bijna het hele jaar door. Voornamelijk omdat je in 4 weken tijd echt niet alles kunt bekijken wat dit boek heeft te bieden. Ik heb bijvoorbeeld nog lang niet elk Sinterklaasliedje gevonden dat verstopt zit op sommige bladzijdes. Dit boek is namelijk echt niet alleen voor kinderen hoor! Volwassenen kunnen er ook uren plezier aan beleven. De maxi-editie uitgave is echt geweldig. De kinderen hangen over het boek met z’n achten te gelijk en raken maar niet uitgekeken. Vooral de plaat waarbij je een doorkijk hebt in het huis van Sinterklaas. Werkelijk prachtig. Het zijn kunstwerkjes, stuk voor stuk. Je zult je niet vervelen en er valt elke keer weer wat nieuws te ontdekken. Een absolute aanrader!