Scoren met De Effies – Vivian den Hollander

Scoren met De Effies Boek omslag Scoren met De Effies
Vivian den Hollander
Van Holkema & Warendorf

Het verhaal:
Deze bundel bevat drie succesvolle AVI-boeken vol avonturen van de Effies. In In de aanval komt het team van Bas een speler tekort en daarom krijgen ze versterking van Kim. Maar een meisje op voetbal, zal dat wel gaan? In Twee keer raak voetballen de Effies zo goed, dat ze kampioen worden. Om de week mag elke speler de beker mee naar huis nemen. Maar als Bas de beker meeneemt, gaat er iets mis. Hoe gaat hij dat oplossen?

En in Kop of munt gaan de Effies lekker door het bos lopen. De wedstrijd is toch pas aan het eind van de dag. Ze klimmen, rennen en koppen erop los. Maar dan verdwaalt Bas… Zal hij nog op tijd komen voor de wedstrijd?
Juf Sanne zegt:
Vivian den Hollander schrijft veel boeken over sport. Niet alleen over voetbal, maar ook paardrijsport, hockey en dansen. Voor elk kind wel wat wils. De serie over De Effies is geschikt voor kinderen in de middenbouw. Het zijn verhalen die makkelijk weglezen en zowel voor meisjes als jongens leuk zijn. Met leuke frisse illustraties van Saskia Halfmouw. Op de site van Vivian vind je een leuke kleurplaat van De Effies en kun je ook de overige titels uit deze serie bekijken