Raad eens hoeveel ik van je hou: altijd en overal – Sam McBratney & Anita Jeram

Raad eens hoeveel ik van je hou: altijd en overal Boek omslag Raad eens hoeveel ik van je hou: altijd en overal
Sam McBratney & Anita Jeram
Lemniscaat

Wie kent Hazeltje niet? Het vertederende haasje uit Raad eens hoeveel ik van je hou dat ieders hart binnen huppelde om vervolgens een favoriet valentijns-, verjaardags- en geboortecadeau te worden.

Nu beleeft Hazeltje een nieuw avontuur. Hij verkent de grote wereld – uiteraard met Grote Haas die steeds een oogje op hem houdt – om te ontdekken dat de aller fijnste plek thuis is. Omdat Grote Haas daar is. Opnieuw een boek om verliefd op te worden

Juf Sanne zegt:

Grote Haas en Hazeltje gaan op avontuur. Samen trekken ze eropuit om de wereld te ontdekken. Van de schuilboom naar het verre veld en op de wolkenberg steeds ontdekt Hazeltje nieuwe dingen. Gelukkig is Grote Haas er om Hazeltje te helpen. Werkelijk een schattig boek in de geest van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’. Erg leuk dat er meerdere verhalen in het boek zitten. Met prachtige tekeningen van Anita Jeram, ik vind ze warmer dan eerdere boeken, de kleuren komen beter tot z’n recht. Om lekker gezellig knus voor te lezen op de bank of over te filosoferen in de klas; wat vind jij de fijnste plek op aarde?