Nana en het Roversbos; De verrassing – Ann Lootens & Linde Faas

Nana en het Roversbos; De verrassing Boek omslag Nana en het Roversbos; De verrassing
Ann Lootens & Linde Faas
Clavis

Nana woont samen met tante Dora en de drie rovers Niek, Viek en Riek in het roversbos. De dieren zijn haar beste vrienden, maar vandaag heeft niemand tijd voor haar. Kraai, Merel, mevrouw Wezel en mevrouw Eekhoorn, niemand heeft tijd voor een praatje. En iedereen doet zo geheimzinnig. Hebben ze iets te verbergen misschien? Maar wat?

Met dit prentenboek start Clavis met een gloednieuw leren lezen concept. Kleuters maken in enkele prenten-boeken kennis met de leuke karakters: Nana, tante Dora en de rovers. Eens ze vertrouwd zijn met deze figuren gaan ze in volgende boeken spelenderwijs over naar leren lezen met kleine avi-verhaaltjes, spelletjes, rebussen en nog veel meer leuks. Ann Lootens is in Vlaanderen dé expert in het schrijven van vlotte en leuke AVI-boeken.