Monsterjacht verhalenomnibus – Adam Blade

Monsterjacht verhalenomnibus Boek omslag Monsterjacht verhalenomnibus
Adam Blade
Deltas

Het boek: 
Een gemene tovenaar heeft de magische monsters van Avantia betoverd. Alleen een echte held kan deze monsters bevrijden en voorkomen dat ze het land vernielen. Is Tom de held die Avantia nodig heeft? En kan hij de zes monsters uit de ban van de tovenaar halen? Lees de zes spannende avonturen van Tom met de vuurdraak, de zeeslang, de bergreus, de centaur, het sneeuwmonster en de vlammenvogel en ontdek of hij het land voorgoed kan redden!

Juf Sanne zegt:
Mijn dochter smult van voorlezen. Van Roald Dahl tot Jacques Vriens, van Arend van Dam tot Annie M.G. Schmidt. Het maakt haar niets uit, ze kan zich in ieder verhaal verplaatsen. Ik was erg benieuwd of dit spannende boek misschien een beetje te ver ging maar niets was minder waar.. Ze vindt het FANTASTISCH! Ze kruipt soms weg onder de dekens en vindt het erg spannend maar de verhalen zijn kort en telkens met goede afloop. Ze leeft enorm mee met de hoofdpersonen en gaat bijna met plezier naar bed zodat we haar kunnen voorlezen. Zelf oma was onder de indruk en wil het boek graag lenen als het uit is. Dit enorm spannende boek kan voorgelezen worden vanaf 7 jaar en goede lezers zouden het ook zelf kunnen lezen. Echt een goede tip voor stoere jongens en meiden!